Oedema.be

De interuniversitaire groep (UAntwerpen, UGent en KU Leuven) zocht voor de ontwikkeling van hun website Oedema.be een oplossing op maat.
De website moet namelijk niet enkel informatie presenteren maar moet ook een werkingstool zijn voor de interuniversitaire groep.
Zo moest er bijvoorbeeld een map voorzien worden op maat waarop je alle participerende partners van de werkgroep snel kunt terugvinden.

Hiervoormet werd een applicatie op maat geschreven waarmee de beheerders van de website zelf verder aan de slag kunnen. In de backend van de website kunnen ze al de settings configureren waardoor het eindresultaat mooi gepresenteerd wordt op een map.

Naast deze feature moest het platform ook toegankelijk zjin voor de leden van de interuniversitaire groep. De leerling-studenten moeten met een eigen login kunnen aanmelden op het platform om gerelateerde lesinhoud te kunnen downloaden.
Dit intern documentenbibliotheek hebben wij ook op maat ontwikkeld opdat al de beheerders van de website dit eenvoudig kunnen beheren.

Naast deze technische specificaties hebben we ons ook op het vlak van design kunnen uitleven. Een moderne toets die profesiionaliteit uitstraalt.
Wij (en onze parnter) zijn alleszins zeer tevreden van het resultaat.
Neem gerust  zelf ook een kijkje!Op zoek naar een gedreven IT partner?

Contacteer ons telefonisch of via mail