Nieuwe website Studio 27 Interior

Welkom bij Studio 27 Interior: waar dromen van verfijnde interieurs werkelijkheid worden!

Haar Passie

Marjolein vindt dat elk interieur een verhaal moet vertellen - jouw verhaal. Haar passie ligt in het creëren van unieke en op maat gemaakte interieurs die persoonlijkheid, smaak en levensstijl weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een elegant modern ontwerp, een tijdloze klassieke inrichting, of iets daartussenin, Marjolein helpt u om uw visie tot leven te brengen.

Creatieve Expressie

Marjolein gelooft dat een goed ontworpen interieur de zintuigen prikkelt, comfort biedt en jouw leefruimte transformeert in een plek waar je wilt zijn. We hebben een scherp oog voor detail en streven naar perfectie in elk project.

Onze Diensten

Op de website van studio27interior.be werden prijzenformules uitgewerkt die elke bezoeker eenvoudig kan raadplegen. Wanneer er een reservatie of aanvraag wordt gedaan ontvangt de beheerder van de website onmiddellijk een melding met de opdracht de klant te contacteren.

Laat je Inspireren

Om een up to date portfolio te creeëren op de website (want elke website eigenaar vergeet dit vaak)  hebben we een koppeling voorzien met Instagram. Zou blijft de website zeer actueel en kan Marjolein heel eenvoudig met haar mobiel toestel de website actualiseren.

Snel online

De website werd ontwikkeld in Wordpress. Een internationaal gekende tool die het voor de website eigenaar heel eenvoudig maakt om zelf de website te beheren. Tevens heeft Wordpress ook een voordeel dat de ontwikkeling en lancering van de website elkaar heel snel kunnen opvolgen.Op zoek naar een gedreven IT partner?

Contacteer ons telefonisch +32 479 87 52 62 of via ons contactformulier